četvrtak, 23. veljače 2017.

ŠOKANTNO OD PRELIJEPE DJEVOJKE DO PROSTITUTKE I NARKOMANKE ,SRAMOTAN PUT JEDNE MAJKE




Dobili smo priču od jedne naše čitateljke Marte iz Špionice,i bili smo naprosto šokirani,tim više kada nam je pokazala slike svoje rodice. Prelijepa djevojka najljepša u gradu. Nema dečka koji bi  bio imun na njenu ljepotu,i koji je ne bi držao kao malo vode na dlanu. Ali kao većina nezrelih djevojaka ona je izabrala momka koji ima novac, kafić u gradu,dobro auto i mušku ruku koja je nije držala kao kap vode na dlanu već je šaketala i bola u venu.


  On je bio često  u zatvoru ona je već uveliko ušla u svijet droge,tako da je radila sve za novu dozu. Ali kako to obično biva sve te zablude kratko traju,on je završio u zatvoru na duzi niz godina a ona je dobila sina. Dijete je raslo,kafić se raspao,finansije presušile a glad za drogom nije jenjavala ni trena. Odlučila je baviti prostitucijom,iznajmljivali su je širom grada i za bijednih 10 eura i što je najgore u svemu tome na POSAO bi vodila malog sina da je čeka dok ona odradi svoje kako bi kupila drogu.


  Kriminalac se vratio iz zatvora i još umjesto da spriječi te ludosti još joj je nalazio mušterije kako bi i on imao novca za svoje porive. Takvi roditelji postoje,nije bajka,ali kako je tom djetetu,njemu nije bajka njemu je pakao.Šta reći,sramota na koju smo izgleda navikli....

Nema komentara:

Objavi komentar