petak, 24. veljače 2017.

SRCEPARAJUĆA PRIČA: Njena 10-godišnja kćerka je IZNENADA UMRLA nakon što ljekari nisu obratili pažnju na OČIGLEDNU stvar!



Ovo je stvarno šokantna i srceparajuća priča. U januaru 2015. godine, Briony Caitlin Klingberg bila je 10-godišnja djevojčica iz Adelaida, Australija. Dakle, jedan dan, ona je počela da ima. To nije bilo za zabrinutost dok nije prestala gubiti interes za jelo i piće. Majka je odvela kćerku kod nekoliko doktora, ali oni je nikada nisu poslali kući s dijagnozom. To je bila potpuna igra pogađanja.
Nažalost, niko otkrio da ona pati od herpes simplex virusa. Dakle, kada su se vratili kući, počelo je povraćanje i problemi sa gutanjem. Njeni roditelji su je odveli nazad kod doktora, gdje su otkriveni bijeli čireva u grlu. Međutim, Briony je dijagnosticirana opšta infekcija grla i propisani antibiotici. Nakon toga, ona je poslana kući i rečeno joj je da se vrati sljedeće sedmice za nastavak terapije. I onda, nešto strašno se dogodilo – Briony nije živjeti dovoljno dugo da se vrati doktorima. Nažalost, djevojčica je preminula zbog ogromne greške ljekara.




http://www.zivjeti-zdravo.com


Nema komentara:

Objavi komentar