srijeda, 1. ožujka 2017.

5-10 minuta ovih JUTARNJIH rituala će napuniti vaš UM i TIJELO sa POZITIVNOM energijom!





Mnogi ljudi kažu da možete vidjeti od jutra kakav će biti tvoj dan, pa zašto ne biste dan počeli sa nekim ritualima da vam bude bolje.

Preporučujemo da počnete svoj dan sa:

Probudite se na vrijeme

Najgora stvar koju možete učiniti u jutro je da pritisnete tipku odlaganja. Kada alarm zvoni, trebalo bi odmah ustati. Prema nekim drugim studijama osim stresa, anksioznost i bezobzirnost su zajedničke osobine za ljude koji prakticiraju tu naviku. Drugi način na koji možete pomoći sebi da se probudite odmah, je pronalaženje savršenog alarma. Srećom postoji mnogo različitih aplikacija, tako da možete napraviti savršen izbor.

Popijte šolju vode s limunom

To će očistiti organizam od toksina i uravnotežiti pH. To će također poboljšati probavu, smanjiti žudnju za hranom i što je najvažnije, to će povećati vašu energiju.



Istezanje

S obzirom na činjenicu da ste u toku noći promijenili mnogo položaja, koji su ukočili vaše tijelo, treba da radimo istezanje čim izađemo iz kreveta. To će nam pomoći da opustimo sve mišiće u tijelu i aktiviramo organizam. Pobrinite se da protežete sve dijelove tijela, počevši od vrata, ramena, grudi leđa, kvadricepsa.




Izvor: pozivitno.info

Nema komentara:

Objavi komentar