utorak, 28. ožujka 2017.

MAJKA UPOZORAVA: Nikako ne dajte OVAJ lijek djetetu sa malim boginjama. Sin mi je umalo umro!





Hejlin sin nedavno se razbolio i dobio boginje! Iskustvo koje je zadesilo gotovo svakog roditelja!

Kada se posavjetovala sa ljekarom, prepisan mu je lijek, koji se redovno daje prilikom borbe protiv malih boginja. Hejli je sa punim povjerenjem u ljekara počela da primenjuje terapiju na svom sinu. Nije ni slutila da je doktor u ovom slučaju napravio neoprostivu grešku!

Levis je dobio groznicu i njegove boginje samo su se još više širile. Plakao je od nervoze i bolova. Doktor i dalje nije bio zabrinut, već je tvrdio da je to sasvim normalna faza.

Sve u svemu, Levisa je odvela kod još par ljekara i svi su prepisivali istu terapiju. Kako djetetu nije bilo ništa bolje, majčinski instikt je postajao sve jači, čak i od povjerenja u medicinu.

Kako se ispostavilo, Levis je patio od sepse. Cijelo tijelo je zaraženo bakterijama, a u krvi su bili toksini. Ibuprofen je anti-upalna terapija, ali on će samo učiniti da varičela prodre još dublje u tijelo.

Zahvaljujući njenoj upornosti, Levis je zbrinut u dječijoj bolnici, i njegova sepsa se može izliječiti. U protivnom, stvari bi se veoma loše završile! Prepisana mu je nova terapija. Apeluje se i na farmaceutske kuće, ali i sve ljekare da dvaput razmisle prije nego što djeci sa malim boginjama prepišu Ibuprofen.

Podjelite ovu priču sa svim roditeljima i upozorite ih na vrijeme.

 


 
Izvor: narodnamedicina.info


Nema komentara:

Objavi komentar