nedjelja, 19. veljače 2017.

Ovaj čaj će vas riješiti potrebe da idete ginekologu ZAUVIJEK!


Stotinama godina prije pojave moderne medicine, žene su koriste prirodne resurse oko njih za liječenje bolesti i promoviranje zdravlja i fizičkog blagostanja. Vrkuta je jedna takva biljka koja je pomogla mnogim ženama.

zene-caj

Vrkuta je biljka koja sadrži značajnu količinu tanina koji mu daje adstringentno svojstvo. Ovo svojstvo čine Vrkutu vrlo korisnom kod krvarenja iz rane, crijevnih problema i ženskih zdravstvenih problema.

Poznato je da će ono što ste stavili u svoje tijelo uticati na vašu pH ravnotežu i ukupni žensko zdravstveno stanje. Vrkuta, kada se konzumira kao čaj, može pomoći zadržati taj balans. Iako ne postoji obilje istraživanja o upotrebi Vrkute kao tretmana za zdravlje žena, studije koje su urađene pokazuju da su anti-upalna svojstva efikasna i treba da budu uključena u daljnje farmaceutskp istraživanje. Zbog uobičajenog uvjerenja među znanstvenom zajednicom da biljni lijekovi imaju efikasna svojstva u tretmanu, postoji jako nastojanje za dalje proučavanje raznih biljaka i njihovo uključenje kao legitimnih opcija liječenja.

Ovaj čaj će vam pomoći kod:

Menstrualnih bolova i teškog odljeva
Koncepcijska pomoć
Menopauze
Začeće
Eksterni vaginalni svrab i pojačan sekret
Umjesto posjeta ginekologu, bolje je da jednostavno nabavite ovaj čaj.
Izvor: pozivitno

Nema komentara:

Objavi komentar