petak, 24. veljače 2017.

NAJBOLJI PRIRODNI AFRODIZIJAK: Kada ga popiju žene ne mogu prestati, a ni muškarci …





Ovo je stari recept koji se prenosi godinama sa generacije na generaciju i svi ga samo hvale. Tajna njegove efikasnosti je u suhom grožđu, dok njegove bobice sadrže agrinin koji je ključna hranljiva materija za tretiranje erektilne disfunkcije.
Ovaj recept znatno povećava šansu žena da zatrudne, a sve to zbog poboljšanog kvaliteta spe*matozoida kod muškaraca.


  On takođe povećava cjelokupnu energiju, a originalni recept porijeklom iz Indije se sastoji od suhog grožđa, mlijeka i malo šafrana.

Recept i način konzumiranja

Dobro operite 30 grama suhi grožđica, skuhajte ih u neoštećenoj emajliranoj posudi sa 200 ml mlijeka i na kraju dodajte malo šafrana.

U početku pijte ovu količinu 3 puta dnevno, a zatim povećajte količinu suhog grožđa po 50 grama. Ubrzo će nestati svi sek*ualni problemi.

Izvor: Webtribune.rs
Uklonite bol u zglobovima, izliječite artritis sa ovim jednostavnim lijekom
Kurkuma je ne samo lijep, svijetao, jak začin koji se koristi u mnogim jelima. Također se koristi kao lijek za posljednjih 4500 godina. Ovaj začin ima protuupalna svojstva i može liječiti zagušenja, rana, modrica i drugih kožnih bolesti, uključujući i boginje i crvenilo kao i upalne zglobove i artritis.
Kurkumin je aktivni sastojak u kurkumi i ima anti-upalna, protu-bakterijska i antivirusna dejstva. Kurkuma sprječava bakterijske infekcije kod otvorenih rana, ublažava upalu i bol. Kako bi se smanjila bol, pomiješajte kurkumu s lanenim uljem ili đumbirom. Od dobijene smjese napravite tijesto i oblažite bolno mjesto.

Također, ova smjesa se koristi i kod nas za:


  čišćenje lica i tretman za akne
smanjenje upala
liječenje raka
smanjenje psorijaze
liječi ekceme
poboljšava oralno zdravlje i higijenu
Smanjuje znakove starenja




Izvor: pozivitno

Nema komentara:

Objavi komentar